Eroglide

Het merk Eroglide maakt glijmiddelen op siliconen basis die echt zijdezacht aanvoelen. In tegenstelling tot andere siliconen glijmiddelen is deze wel te gebruiken in combinatie met siliconen SexToys. Je kunt het niet alleen gebruiken als glijmiddel maar ook voor een fijne massage is de Eroglide super geschikt. Daarnaast is het gewoon een wondermiddel dat voor heel veel doeleinden te gebruiken is zoals bijvoorbeeld de rubbers van je auto als het vriest, piepende tuinhekjes, fluffy haar, schurende benen in de zomer en nog veel meer!

EROglide Silicone is een hypermodern en superieur glijmiddel op silicone basis, dat langdurig glad blijft en geen irritatie van de huid en/of slijmvliezen veroorzaakt. Het is uitermate geschikt voor vaginale en anale penetratie. Het kan ook prima gebruikt worden bij masturbatie of een langdurige massage.

EROglide Silicone is een “next generation” glijmiddel zonder bindmiddel.

Glijmiddel op basis van silicone begeeft zich al tientallen jaren op de markt. Het is ontstaan door het mixen van een tweetal silicone, doorgaan Dimethicone en Dimethiconol. Om deze stoffen goed te kunnen mixen was het gebruik van bindmiddel noodzakelijk. Meestal wordt hiervoor Cyclomethicone of Cyclopentasiloxane gebruikt. Maar deze bindmiddelen veroorzaken bij sommige gebruikers irritaties en deze bindmiddelen kunnen ook de silicone in sekspeeltjes aantasten. Hierdoor is onze wens ontstaan om een kwalitatief en hoogwaardig glijmiddel op silicone basis te ontwikkelen, zonder het gebruik van bindmiddelen.

Dit is met onze EROglide Silicone voortreffelijk gelukt!

Na jarenlang intensief laboratorium onderzoek is het uiteindelijk gelukt om de silicone Dimethicone en Dimethiconol te mixen zonder enig gebruik van een bindmiddel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »