FeelzToys FemmeGasm

FeelzToys FemmeGasm

De FeelzToys FemmeGasm is een pulserende luchtdruk vibrator met een bewegend bolletje erin. In deze Blog schrijft onze gast blogger Ilona Test Het, wat zij er van vindt.

Ilona Test Het heeft ons weer blij gemaakt met een nieuwe review. De FeelzToys FemmeGasm, een artikel waar wij zelf erg nieuwsgierig naar waren. Je kunt Ilona volgen op Instagram en wil je nog meer reviews van haar lezen, kijk dan even op haar eigen website

 

BLOG FEELZTOYS FEMMEGASM door ILONA TEST HET:

 

Specificaties

Materiaal: Siliconen

Oplaadbaar: Ja, via USB kabel

Vibraties: 6 vibratiestanden en 6 pulserende standen

Waterproof: Ja

Verkoopprijs: € 49,95

Je koopt de FemmeGasm hier bij moments2share

 

Mijn eerste indruk

Wat een leuke kleur blauw heeft de FemmeGasm (is ook verkrijgbaar in roze en paars) en wat voelt hij zacht! De FemmeGasm heeft een beetje een gebogen vorm en het puntje aan het uiteinde is heel zacht en buigzaam. De FemmeGasm wordt omschreven als een pulserende luchtdruk vibrator. Ik ben echt heel benieuwd hoe dit zou voelen, zeker omdat luchtdrukvibrators tot mijn favorieten horen.

 

De verpakking en details

 

FeelzToys FemmeGasm
 
 
De FemmeGasm zit in een stevig wit doosje waarop de FemmeGasm afgebeeld staat, ik heb de blauwe FemmeGasm dus mijn afbeelding is ook blauw. Verder vind je nog een USB oplaadkabel en de gebruiksaanwijzing.
 
 
FeelzToys FemmeGasmFeelzToys FemmeGasmhttps://cdn.webshopapp.com/shops/289368/files/368372979/feelztoys-femmegasm-blauw-10.jpg
 

De FemmeGasm heeft 2 knopjes, een aan/uit knop, wat tevens ook de knop is om de de vibratiefunctie aan te zetten en hier doorheen te zappen, en een hartje, hiermee zet je de pulsatie/tapping functie aan van de FemmeGasm.

 
 
 
Aan de andere kant van de FemmeGasm vind je het rondje om de USB oplaadkabel in te doen.
 
FeelzToys FemmeGasm
 

Ik vind het tuutje van de FemmeGasm bijzonder, bij andere luchtdruk speeltjes is het tuutje redelijk diep en open, maar het tuutje van de FemmeGasm is heel ondiep, is gesloten en heeft een bolletje in het midden, ik vraag me op dat moment nog af waarom hiervoor gekozen is.

 

Op de achterkant van de verpakking staat in het Engels omschreven dat als je van luchtdruk vibrators houd, je de FemmeGasm absoluut zou moeten proberen, want de FemmeGasm heeft een zogenoemde "pleasure spot" die zorgt voor alle gevoelige delen op je lichaam met verschillende vibratiestanden en ultra fijne taps en kietelige gevoelens door verschil in luchtdruk.

 

Zoals ik al is het uiteinde heel zacht en buigzaam en voelt heel prettig aan. Deze kan je als losse vibrator gebruiken, maar ook in combinatie met de luchtdruk pulseringen, dan heb je nog een extra stimulatie.

 

De Test

 

Daar komt de standaard zin bij mijn reviews weer: gebruik altijd glijmiddel bij het gebruik van je speeltjes! Dit maakt het gebruik van een speeltje nog beter. Kies ook bij de FemmeGasm voor een glijmiddel op waterbasis, dit tast het siliconen niet aan en hierdoor heb je dus langer plezier van je speeltje.

 

Ik gebruik de FemmeGasm als eerst met alleen de luchtdruk/ tapping functie. Wauw wat een bijzonder gevoel geeft het bobbeltje tegen mijn clitoris, dit voelt echt heel erg lekker! Het gedeelte om het bobbeltje heen pulseert heel zacht en die combinatie voelt super. Het is eigenlijk best een gerichte stimulatie van de clitoris en doordat je verschillende standjes hebt kan je heel goed uittesten wat voor jou het lekkerst is.

 

Normaal hou ik van steady standjes (bij de FemmeGasm standje 1-3), maar ik vind bij de FemmeGasm de verschillende patronen (standje 4-6) wel heel fijn aanvoelen, dit is ook heel bevordelijk als je je orgasme wat langer uit wil stellen. Door het gevoel van de directe stimulatie van het bobbeltje heb ik enorm genoten van de FemmeGasm en heeft de FemmeGams mij ook verschillende orgasms gebracht :-)

 

Ik heb uiteraard het uiteinde van de FemmeGasm ook nog geprobeerd met de vibratiefunctie. Dit voelt ook wel fijn, heeft niet zulke harde vibraties als waar ik van hou.
 

Het is natuurlijk wel minder bijzonder als de andere kant, maar absoluut prima en het is leuk dat je het ook als vibrator kan gebruiken.

 

FeelzToys FemmeGasmFeelzToys FemmeGasm

 

 

Conclusie

 

Ik vind het met recht een vernieuwend speeltje, het gevoel dat de FemmeGasm geeft is lastig onder woorden te brengen, je zou het eigenlijk zelf moeten ervaren. Als je een fan bent van luchtdruk speeltjes, mag de FemmeGasm, naar mijn idee, niet ontbreken in je collectie. Ik vind het absoluut een top speeltje en weet dat ik er nog heel veel plezier mee ga beleven

 
 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »