Klantenservice

Je hebt bij Moments2Share het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen tenzij anders vermeld. Om je retourzending snel te laten verlopen meld je dit via email: [email protected]

Na het herroepen van je bestelling, dien je de artikelen uiterlijk binnen 14 dagen na het melden van de herroeping retour te zenden.

Door je retourzending van tevoren aan te melden kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen.

Let bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:

  • Het product zit in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking
  • Het product is compleet

Terugboeking bedrag
Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met Ideal betaald, dan storten wij dit direct terug. 

Is er per abuis een foutief artikel gestuurd naar de klant, dan wordt dit uiteraard direct omgeruild en zijn de verzendkosten voor Moments2Share.

In het algemeen geldt dat we het aankoopbedrag uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding, restitueren. Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop.

Let op! De volgende artikelen kunnen, indien de verpakking niet meer gesealed is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is tevens wettelijk zo bepaald):

  • Strings
  • Panty’s en kousen
  • Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s
  • Condooms, tabletten, glij- en massagemiddelen en cremes

Bovengenoemde artikelen kunnen enkel geretourneerd worden wanneer het artikel defect blijkt te zijn. Defecten dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij Moments2Share te worden gemeld. 

Retourneren
De kosten voor een retourzending zijn voor rekening van de klant. Behalve als er per abuis een foutief artikel geleverd was door Moments2Share of als er sprake is van een artikel dat bij ontvangst defect blijkt te zijn.

Contact:

Monique

Moments2Share

06-26 150 188

[email protected]

kvk nr: 62174827

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »