Erotische Homeparty

Wat kun je verwachten?

Jij als gastvrouw zorgt voor een leuke groep, een locatie en de versnaperingen. Op de dag van de Girls Night Thuisparty, komt een van onze enthousiaste consulentes op het afgesproken tijdstip op de afgesproken locatie. Dit is meestal zo’n 45 minuten voordat de party gaat beginnen, zodat zij alles rustig klaar kan zetten. Is dat gebeurd, dan kan het feest beginnen! Bijna alle artikelen (ruim 70 producten) worden uitgebreid door de consulente geshowd en gedemonstreerd. Wij hebben in het assortiment niet alleen de sexy speeltjes, maar ook heerlijke verzorgingsartikelen, massageoliën, glijmiddelen en wat lingerie. Er kan volop worden getrild en geproeft!

Na de demonstratie kunnen jij en je gasten rustig nog even alle artikelen bekijken en uitproberen (op de neus, wat ook weer tot hilarische taferelen leidt). Alle vragen die jullie eventueel nog hebben over de producten, worden door onze deskundige consulente graag beantwoord. Als er iets bijzit wat je wil bestellen (we kunnen niet voorstellen, dat dat niet het geval is :)) , dan kun je het bestelformulier invullen. De consulente is hier zeer discreet in. Er wordt niet rondgebazuind wie wat besteld heeft, tenzij men dit zelf doet.

De betalingen van de bestellingen verlopen allemaal via de gastvrouw. Zij verzamelt alle bedragen en rekent vervolgens alles in een keer af met Moments2Share. Na betaling worden de artikelen zo snel mogelijk afgeleverd bij de gastvrouw. Ook dit gebeurt zeer discreet, mooi verpakt per gast. De gastvrouw levert vervolgens alle spullen af bij de gasten.

Aantal gasten

Uit ervaring is gebleken dat op een Girls Night Party met heel weinig mensen, sommigen zich een beetje “ongemakkelijk” kunnen voelen. Om dat te voorkomen, hanteren wij in principe een minimum aantal van vijf gasten (inclusief de gastvrouw). Het leukst is een party met een groep van zo’n 10-12 personen, maar uiteraard is meer of minder geen enkel probleem. Wij maken er sowieso een gezellig feestje van.

De praktische zaken

Tijdsduur party: ongeveer drie uur (afhankelijk van de grootte van de groep en de consulente)
Kosten: alle Moments2Share Girls Night party’s zijn geheel kosteloos* (ook geen reiskosten en minimum afname)

Regio: wij komen in het hele land
Beschikbaarheid: party’s kunnen overdag of ’s avonds plaatsvinden, zowel doordeweeks als in het weekend
*uitgezonderd de Special Moments2Share (vrijgezellenavond, studentenfeest)

Jouw voordelen als gastvrouw

De gastvrouw krijgt van ons altijd een fijn cadeautje als dank voor het organiseren van de party en de gastvrijheid. Daarbij krijg je als gastvrouw tien procent van de totale omzet van de party om extra te besteden aan onze producten. Reden genoeg om een party te organiseren en lekker veel mensen uit te nodigen. Immers: hoe hoger de omzet, hoe hoger jouw beloning!

Gasten ook beloond

Alle gasten die op de party voor 75 euro of meer bestellen, krijgen bij aflevering van de producten ook een leuk cadeau.

Let op: Het assortiment speeltjes waarmee de consulent bij jullie thuis komt is anders dan de artikelen die je in onze webshop terug vindt. Deze exclusieve artikelen zijn uitsluitend op de avond van je party te bestellen en zijn dus echt een verrassing voor jou en je gasten!
Mocht je interesse hebben in een artikel uit de webshop kun je dat natuurlijk altijd melden, dan nemen we die voor je mee. (De Liquids zijn zowel op de party als in de webshop verkrijgbaar).